Nieuwe_uitdaging_Slider

Ik zoek een nieuwe uitdaging

BYFES helpt jou als werknemer (afgestudeerde, werkzoekende of latent werkzoekende of ZZP’er) bij het vinden van een passende nieuwe werkplek. Ons aanbod aan vacatures bij onze klanten is groot. Wij willen tijd in jou investeren om je beter te leren kennen; dit alles in een ongedwongen sfeer. Wij onderzoeken samen met jou naar mogelijkheden en kansen. We geven een realistisch advies, mede op basis van onze kennis en ervaring. We willen je uiteraard graag helpen, gebruiken ons netwerk, maar respecteren ook andere keuzes. Uiteraard alles vrijblijvend.

Kandidaten van alle leeftijden, van starter (trainee) tot zeer ervaren (senior) helpen wij bij het vinden van een nieuwe passende baan of opdracht.

Wij zoeken permanent kandidaten die direct inzetbaar zijn voor openstaande vacatures op alle niveau’s: senior, medior, en junior, generalisten en specialisten.

Wij zoeken ZZP’ers voor tijdelijke opdrachten en detachering.

Voor kandidaten met hiaten in kennis en/of ervaring kunnen we bijscholing, examinering en/of coaching inregelen. Ons netwerk van opleiders, individuele vakdocenten en gespecialiseerde coaches is groot.