Arbeidsbemiddeling_Slider

Moeite met het vinden van de juiste mensen?

Dankzij ons uitgebreid netwerk brengt BYFES werkgevers en geschikte werknemers, op zoek naar een nieuwe uitdaging, met elkaar in contact, zodat ICT vacatures naar wens worden ingevuld. Voor tijdelijke opdrachten beschikken we over een uitgebreid netwerk van ZZP’ers.

Wij zoeken naar oplossingen voor zowel permanente alsook tijdelijke capaciteitsproblemen. Van operationeel tot leidinggevend, van starter (trainee) tot zeer ervaren, van generalist tot specialist.

Het belangrijkste in arbeidsbemiddeling is een goede match. Je moet bij elkaar passen. BYFES vindt persoonlijk contact belangrijk. We onderhouden goed contact met zowel werkgever als kandidaat gedurende het gehele proces. BYFES wil jouw organisatie leren kennen en goed geïnformeerd worden over de vacature. Daarna steken we veel tijd en energie in de zoektocht naar geschikte kandidaten (executive search).  Een baan invullen betekent een nieuwe toekomst voor beide partijen. Voor beide is het belangrijk dat je “op je plek zit”. Je moet je thuis voelen om tot ontplooiing te komen. Wij blijven jullie volgen, ook nadat de vacature is ingevuld.

Uiteraard proberen we direct de passende kandidaat voor de vacature te vinden. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk aan kandidaten, waarbij continue gewerkt wordt aan aanvulling.

Is er toch geen geschikte kandidaat te vinden dan overleggen we over andere mogelijke oplossingen. Samen hierover brainstormen en ideeën lanceren werken vernieuwend. BYFES wil graag een specialistisch verlengstuk zijn van jullie personeelsafdeling.